Hagemaskiner

Stihl BT-121.

Jordbor

Enmanns jordbor for arbeider som gir hulldiameter opp til 20 cm. Passer til de fleste oppgaver, fra enkle hull til uttak av jordprøver. Med unik QuickStop brems

Leveres med 200mm bor og 2 forlengere(total bordybde 160cm)

Mindre bor og plantebor kan leveres ved forespørsel.

Leiepris(ink mva)

Pr dag 500,-
Weekend (fredag kl 16 -mandag kl 8) 1000,-


Plentrommel

WEB_Image Plentrommel 60 L Alko Plentrommel 50 cm824232504

Arbeidsbredde 50 cm
Vekt fylt m/VANN : 72 kg
Plenrullen er enkel å transportere med en vekt på bare 13kg uten vann.

Leiepris(ink mva)

Pris pr døgn 100,-


Hekksaks

Kompakt, lett og effektiv bensindrevet hekksaks for hagen og fritidseiendommen med 60 cm kniv. Med Stihl antivibrasjonsystem, ElastoStart, 2-Mix motor, kniver slipt på en side, integrert kuttbeskyttelse.

Pris pr døgn 500,- inkl mva.

Kan leies sammen med kompostkvern for totalt 750,- pr døgn.


Kompostkvern

Kompostkvernen GE 140 L drar inn greiner på opp til 40 mm med kraft og maler dem direkte ned i den integrerte, gjennomsiktige kompostbeholderen på hela 60 liter. Takket være en unik nedfellsmekanisme felles kompostkvernen ned i beholderen og tar ingen unødvendig plass ved oppbevaring eller transport.

Pris pr døgn 500,-

Kan leies sammen med hekksaks for totalt 750,- pr døgn


Jordfres

Justerbar bredde – opp til 85cm.

«HB 585 utmerker seg fremfor alt på større flater: med en arbeidsbredde på hele 85 cm samt en kraftfull Kohler motor klarer den också hela felt, større marker og små åkerarealer. Det optimerede antivibrasjonssystemet skånar både muskler och ledd. Høykvalitets komponenter samt den stabile kåpsammensettningen av bremsesperre, støtte og tilbehør gjør den sterke jordhakken ekstra robust med lang livslengde.»

Pris pr døgn 500,- inkl mva


Plenlufter / Vertikalkutter

Viking LB540 plenlufter / Vertikalkutter.

«En helsekur for gressplenen. Med en sterk Kohler Courage XT-6,75 OHV bensinmotor. Enkel å manøvrere. Hjelper til med å fjerne ugress, mose og sammenfiltret gress. Skjærer vertikalt gjennom mosen og det sammenfiltrete gresset med sylskarpe kniver og gir gressplenen din et nytt liv.»

Pris 500,- inkl mva pr døgn

Top