Hagemaskin kan du leie her til nesten alle formål. Jordbor, kvistkutter, stubbefres, plentrommel er bare noen av hagemaskinene vi har til leie. Ta en titt her eller kontakt oss for å finne maskinen du trenger.

Stihl BT-121.

Jordbor

Enmanns jordbor er en hagemaskin for arbeider som gir hulldiameter opp til 20 cm. Passer til de fleste oppgaver, fra enkle hull til uttak av jordprøver. Med unik QuickStop brems.

Leveres med 200mm bor og 2 forlengere(total bordybde 160cm)

Mindre bor og plantebor kan leveres ved forespørsel.

Leiepris(ink mva)


FSI stubbefres

Hagemaskin FSI Stubbefres

Drift 2wd
Drivstoff Bensin
Vekt 150 kg
Merke: FSI
Modell: 22B

FSI B22 2wd hagemaskin er en videreutvikling av den velkjente ST20B. B22 har fått en ny større motor, og ikke minst fremdrift. Fremdriften styres trinnløst frem /bakover via håndtaket. Motoren er en bensindrevet Subaru på 14 Hk. Fresingen foregår ved at man låser hjulene og beveger freseren sideveis via dreieleddet.


Plentrommel

Hagemaskin Plentrommel 60 L Alko ullensaker

Arbeidsbredde 50 cm
Vekt fylt m/VANN : 72 kg
Plenrullen er enkel å transportere med en vekt på bare 13kg uten vann.


Kvistkutter 200mm

GreenMech hagemaskin kvistkutter ullensaker

Totalvekt 1300 KG
Transportlengde 3500mm
Kuttekapasitet 150 mm
Drivstoff Diesel
Merke: GreenMech
Modell: Arborist 200mm

Våre tilhengermonterte kvistkuttere er av ypperste kvalitet produsert av anerkjente GreenMech. Kvistkuttere har en innmatings kapasitet helt opp til 20cm, og våre maskiner passer både for de som vil fikse opp rundt huset og i hagen, og for de aller proffeste. Maskinene er lett å feste på et hengerfeste slik at den veldig lett kan fraktes fra arbeidsplass til arbeidsplass.


Hekksaks

Sthil hagemaskin hekksaks ullensaker

Kompakt, lett og effektiv bensindrevet hekksaks for hagen og fritidseiendommen med 60 cm kniv. Med Stihl antivibrasjonsystem, ElastoStart, 2-Mix motor, kniver slipt på en side, integrert kuttbeskyttelse.


Kompostkvern

Kompostkvernen GE 140 L drar inn greiner på opp til 40 mm med kraft og maler dem direkte ned i den integrerte, gjennomsiktige kompostbeholderen på hela 60 liter. Takket være en unik nedfellsmekanisme felles kompostkvernen ned i beholderen og tar ingen unødvendig plass ved oppbevaring eller transport.


Jordfres – Grillo 85

Grillo jordfres hagemaskin ullensaker

Kraftig bakmontert jordfres

«Grillo G85 utmerker seg fremfor alt på større flater: med en arbeidsbredde på hele 85 cm samt en kraftfull bensinmotor klarer den også hele felt, større marker og små åkerarealer. Det optimerede antivibrasjonssystemet skåner både muskler og ledd. Høykvalitets komponenter med god produktivitet – egner seg godt om du skal frese opp en hel gressplen for nysåing, dyrke opp gjengrodd areal eller anlegge kjøkkenhage.


Plenlufter / Vertikalkutter

Viking hagemaskin

Viking LB540 plenlufter / Vertikalkutter.

«En helsekur for gressplenen. Med en sterk Kohler Courage XT-6,75 OHV bensinmotor. Enkel å manøvrere. Hjelper til med å fjerne ugress, mose og sammenfiltret gress. Skjærer vertikalt gjennom mosen og det sammenfiltrete gresset med sylskarpe kniver og gir gressplenen din et nytt liv.»

Disse hagemaskinene kan reserveres online!

Kontakt oss om du trenger hjelp til valg av utstyr, eller du ikke finner det du trenger så skal vi hjelpe deg så godt vi kan.

Vi treffes på telefon 41412050 eller epost:post@ullensakerutleie.no